RETOURNEREN


Lieve klant,

Wij begrijpen dat het soms nodig is om een bestelling te retourneren. Daarom willen we je graag op de hoogte brengen van onze retourprocedure:

 1. Annuleren binnen 14 dagen: Je hebt het recht om je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Stuur ons een e-mail via info@gewoon-lief.nl met vermelding van de product(en) die je wilt annuleren en je ordernummer.

 2. Retourneren: Na annulering heb je nogmaals 14 dagen om het product terug te sturen of bij ons langs te brengen. We willen graag dat je tevreden bent, dus neem rustig de tijd om je beslissing te maken.

 3. Kosten retournerenDe kosten voor retour van jou naar ons zijn voor rekening van jezelf. Raadpleeg voor de exacte tarieven van de retourzending de website van je vervoerder.

 4. Creditering: Als je de gehele bestelling retourneert, ontvang je het volledige orderbedrag terug, exclusief de verzendkosten.

 5. Kortingscodes: Heb je gebruik gemaakt van een kortingscode, bijvoorbeeld voor FRIGG speentjes? Houd er rekening mee dat bij het retourneren van één of meerdere speentjes de korting kan komen te vervallen of dat een andere kortingscode van toepassing wordt.

  • Voorbeeld 1: Stel dat je 4 speentjes hebt besteld voor €17,00 en je stuurt één speentje retour. Dan wordt de prijs voor 3 speentjes (€13,00) toegepast, en het verschil wordt terugbetaald.

  • Voorbeeld 2: Als je 3 speentjes hebt besteld voor €13,00 en je stuurt één speentje retour, vervalt de korting. De prijs voor 2 speentjes à €4,95 per stuk wordt dan berekend. In dit geval profiteer je dus niet meer van de korting.

 

Als je gebruik maakt van het herroepingsrecht, vragen we je het product met alle geleverde toebehoren en, indien mogelijk, in de originele staat en verpakking aan ons te retourneren. Je kunt het retourformulier downloaden, invullen en samen met het product retourneren. Om gebruik te maken van dit recht kun je het retourformulier hier downloaden, uitprinten, invullen en bij de product(en) voegen welke je retour stuurt.

 • Terugbetaling: Zodra we je retour in goede orde hebben ontvangen, storten we het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen terug.

 • Waardevermindering: Als het product beschadigd is of de verpakking meer beschadigd is dan nodig om het product te proberen, kunnen we een waardevermindering doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij het retour sturen goed verpakt is.

Wij nemen alleen retouren in behandeling welke verzonden zijn naar onderstaand retour adres. Wij halen geen retouren af bij PostNL, DPD, DHL of overige verzendmaatschappijen.

Gewoon Lief

Mondriaanlaan 46

3411GX, Lopik

Wij waarderen je begrip en staan altijd voor je klaar. Mocht je nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Liefs, Het Gewoon Lief-team

© 2021 - 2024 GEWOON LIEF ♡ | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel